Skip to main content

NIEUWS & EVENTS.

Laatste nieuws van onze concessie.

Neem regelmatig een kijkje op deze pagina om op de hoogte te blijven van onze laatste nieuwigheden.

Lancering BMW i5 Touring.

Op woensdag 5 juni 2024 mochten we heel wat klanten verwelkom in onze concessie. Deze lancering organiseerden we samen met BMW Dejonckheere uit Roeselare.

Na een interessante keynote van Stijn Blanckaert, autojournalist en een echte referentie in de automotive sector, lanceerden we de gloednieuwe BMW i5 Touring.

Bedankt voor jullie talrijke aanwezigheid.

Ontdek meer

THE ROAD TO TOMORROWLAND.

BMW Belux is dit jaar opnieuw trotse partner van Tomorrowland, hét festival van de zomer. Daarom organiseert BMW Belux een wedstrijd waarbij de winnaars een weekend in het bruisende Antwerpen kunnen winnen waar ze naartoe zullen rijden met een 100% elektrische BMW. Daarbij hebben ze toegang tot Tomorrowland op zaterdag en brengt een BMW shuttle hen van en naar het festival.

Op Tomorrowland zelf zal er ook dit jaar een BMW stand zijn waar de festivalbezoekers de 100% elektrische BMW iX2 zullen kunnen bewonderen.

Ontdek meer

Levering BMW X7 MUG aan AZ Sint-Jan te Brugge

Op maandag 13 mei 2024 mochten we een volledig uitgeruste BMW X7 MUG leveren aan de campus AZ Sint-Jan te Brugge. Daar zijn we natuurlijk trots op! De sleuteloverhandiging vond plaats door schepen en voorzitter van de Raad van Bestuur Pablo Annys.

De nieuwe BMW X7 xDrive40i is uitstekend uitgerust voor deze taak. De wagen is snel, veilig en voldoende ruim om alle noodzakelijke apparatuur mee te nemen. De auto biedt plaats aan een 4-koppig medisch urgentie team. We hopen van harte dat hiermee vele medische interventies tot een goed einde kunnen worden gebracht.

Ons Aftersales team zal de wagen in perfecte staat houden voor een betrouwbare dienstverlening nu en in de toekomst.

Hartelijk dank voor het vertrouwen en de vlotte samenwerking!

Ontdek meer

Trotse sponsor van Dwars Door Brugge

Dwars Door Brugge was weer een succesvolle editie! 

De zon was erbij en zorgde voor een prachtige dag. BMW Cocquyt is trots om al vele jaren hoofdsponsor te zijn van dit mooie evenement in het hart van Brugge.

Verschillende leden van team Cocquyt - Dejonckheere hebben met enthousiasme deelgenomen aan zowel de 5 als de 15 kilometer. De machtige BMW i5 M60 ging de lopers voor en gaf extra energie aan het evenement.

Proficiat aan alle lopers voor hun geweldige prestaties!

Ontdek meer

BMW Friend: Léa Bayekula.

We zijn trots om Léa Bayekula te hebben als BMW Friend.

Léa Bayekula (28) is wereldwijd nummer één op de 800 meter. Nu bereidt ze zich voor op de paralympische spelen van komende zomer in Parijs. Léa heeft sinds haar geboorte Spina Bifida, maar als tiener ontdekte ze sport – eerst basketbal en op 15-jarige leeftijd vond ze in de atletiek haar roeping.

Sinds de zomer van 2023 rijdt ze in een 100% elektrische BMW iX1. De auto is door een gespecialiseerd bedrijf aangepast zodat Léa de auto alleen met haar handen kan besturen.

Ontdek meer
Top